Cumhuriyet’in 100. Yılı Söyleşileri – Resim Sanatımızın Yüz Yılı

TESAK – Kadıköy Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi, 02 Kasım 2023 Perşembe 18:30’da Cumhuriyet’in 100. Yılı Söyleşileri – Resim Sanatımızın Yüz Yılı kapsamında bir söyleşisi gerçekleştirecektir. Turgay Fişekçi’nin yürütücülüğünde Artin Demirci’yle resim sanatımızın son yüzyılda geçirdiği evrelerin ve günümüzdeki sorunların ele alınacağı bu söyleşi ücretsiz olup, herkesin katılımına açıktıktır.

Moderatör: Turgay Fişekçi

Konuşmacı: Artin Demirci

2023 boyunca sürecek, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına adanılan söyleşilerin kasım ayındaki konuğu Artin Demirci.

 

TESAK – Kadıköy Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi:
Adres: Caferağa Mahallesi Rıhtım Caddesi No:2/3 Eski Başkanlık Binası (Beşiktaş iskelesi Karşısı) Kadıköy/ İstanbul
Telefon: (216) 337 86 54-55
E-posta: tesak@kadikoy.bel.tr

 

Not: Katılımcıların etkinlikten en az 15 dakika önce salona gelmesi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmaması, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarını kapatması, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmaması önemle rica olunur.

oiktoz; bolca kültür çokça sanat mottosuyla yola çıkan bir kültür sanat girişimidir. Bir websitesi, bir sanat kulübü, bir dergisi, bir bülteni ve içerisinde şimdiden birçok oiktozlu barındıran yaşayan ve gelişen bir topluluktur. Kültür ve sanatla ilgilenmekten mutluluk duyan ve bu mutluluğun devam etmesi için de bu alanda üreten insanların hikayelerini anlatan bir oluşumdur.