Soru, görüş, öneri ve iş birlikleri için oiktoz@gmail.com aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Öykü, şiir, roman, deneme vb. edebi yazılarınızı da oiktoz@gmail.com adresine göndererek “Misafir” köşemizde yer alabilirsiniz. Yazılarınız, yayın editörlerimiz tarafından incelenerek, edebi açıdan yayın politikamıza uygun bulunduğu takdirde websitemizde yayınlanacaktır. Ayrıca iki ayda bir yayınlanan “oiktoz dergi” için de misafir köşemizden yazılar seçilmektedir. Gönderilen tüm yazılara olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacak olup, dergiye seçilen yazılar için ise tarafınıza ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Yazılarınızı gönderirken konu başlığına; Misafir: Adınız Soyadınız – Yazınızın Adı – Yazınızın Türü şeklinde lütfen yazınız. Farklı konu başlığında gönderilen yazılar dikkate alınmayacaktır. Yazılarınızı word dosyası içerisinde, istediğiniz punto ve yazı tipinde gönderebilirsiniz.

Bunun yanında; ben de oiktoz.com‘da düzenli yazılar yazarak bir oiktozlu olmak ve oiktoz ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorum diyorsanız da sizi buraya alalım.

Not: Gündem başlığında yayınlatmak üzere; güncel haberlerinizi, bültenlerinizi, duyuru ve tanıtımlarınızı oiktoz@gmail.com adresimize gönderebilirsiniz.

bir gün bir yerde, edebiyat ve sanat konuşmak üzere görüşmek dileğiyle…

bolca kültür çokça sanatla kalın…

Sosyal Medya Hesaplarımız